over ons

onze visie

Ut Kruumelke gaat uit van het ‘competente kind’. Ieder kind kan in onze ogen zijn of haar behoeften kenbaar maken. Vanuit een respectvolle benadering kijken we goed naar elk kind om de behoeften te herkennen en te erkennen.

Verder vangen we de kinderen op in groepsverband. Wij zijn namelijk van mening dat kinderen op deze manier leren rekening met elkaar te houden en sociale contacten op te bouwen. We vinden het van belang dat we een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen kunnen bieden. Zo krijgen de kinderen volgens ons een kans om een vertrouwensband op te bouwen met groepsgenootjes, pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. We bieden een vast dagritme en werken met vaste mensen.

onze locatie

Ut kruumelke is gevestigd in een prachtig gerenoveerde voormalig lagere school, waarin ook de PSW is gehuisvestigd.

De locatie beschikt over een ruim speelterrein, vlakbij het centrum van Reuver, een park en de lokale basisschool. 

De BSO biedt ruimte aan maximaal 19 kinderen tussen de leeftijd van 4 en 12 jaar. In de grote algemene ruimte worden samen spelletjes gespeeld, films gekeken en samen gegeten. 

Ut Kruumelke biedt de kinderen uitdaging en begeleiding bij het ontwikkelen van hun persoonlijke vaardigheden en talenten.

ons team

Het team van ut Kruumelke is een gezonde mix van pedagogische medewerkers en vrijwilligers die met veel plezier en enthousiasme elke dag weer klaarstaan om voor de kruumelkes te zorgen.

Hennie en Angela zijn ervaren pedagogisch medewerkers die al vele jaren klaar staan voor de kinderen oppe Ruiver. Zij worden daarbij geholpen door Petra en Bea, twee gewaardeerde vrijwilligers die al vanaf het begin met veel plezier het team ondersteunen. 

Verder wordt het team bijgestaan door een gecertificeerde coach/pedagogisch beleidsmedewerkster die 50 uur begeleiding verzorgt inzake het pedagogisch beleid en daarnaast nog 20 uur voor individuele-en groepscoaching.

 

de oudercommissie

BSO ut Kruumelke heeft een actieve oudercommissie!

Deze commissie adviseert de BSO omzake de protocollen en de algemene gang van zaken in de BSO.

Heeft U interesse om deel te nemen aan onze oudercommissie? Dan bent U van harte welkom, neem contact met ons op!

mailadres oudercommissie: utkruumelke.ov@gmail.com 

Notulen van meest recente vergadering:

Notulen vergadering oudercommissie 29-2-2024